szerző:
hvg.hu

Egy az iPhone-tól függetlenül dolgozó, de arra tökéletesen illeszkedő telefontokkal egyszerűen rögzíthetők a beszélgetések.

A netes közösség jóindulatára bízza magát, azaz az Indiegogo közösségi finanszírozási oldalon gyűjti a pénzt a Just in Case nevű telefontok, amellyel a lehető legegyszerűbben, azaz úgy is mondhatnánk, hogy titokban vehetjük fel a telefonbeszélgetéseket.

A felvételt akkor indítjuk és állítjuk le, amikor akarjuk, és ebben más a tok, mint azok az appok, amelyek a beszélgetés kezdetekor automatikusan indítják a rögzítést. Ennek megfelelően két gomb van a telefontokon, az egyik az indítás/leállítás, a másik a visszajátszás gombja.

©

A telefontok teljesen független a tokba helyezett iPhone-tól, így saját mikrofont használ, és saját microSD kártyára rögzíti a hallottakat (mp3 formátumban), feltüntetve a beszélgetés pontos dátumát és idejét is. Alapból egy 2 GB-os microSD kártya jár a telefon mellé, de opcionálisan nagyobb tárhelyű is választható.

A Just in Case toknak saját tölthető akkuja van, egy feltöltés elvileg nyolcórányi folyamatos felvételt tesz lehetővé. iPhone 5-re, illetve az újabb iPhone-változatokra készül.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!