szerző:
hvg.hu

A Google Drive-ban egy bizonyos fájlmennyiség után igazi kihívást jelenthet megtalálni egy fájlt vagy mappát. A Google éppen ezért három olyan apró újítást is készített a Drive-hoz, ami kényelmesebbé teszi a szolgáltatást.

Ha a fájlok között böngészünk, és olyan elemen állunk, ami már fent van a Drive-ban, az Eszköztárban megjelenik az Áthelyezés gomb, ha pedig olyat találunk, ami még nincs fent, az Eszköztárban a Hozzáadás a Saját meghajtóhoz gomb tűnik elő.

Hasonlóan az előző példához, ha egy fájl előnézeti módban látunk, és még nem töltöttük fel, az Eszköztárban megjelenik a Hozzáadás a Saját meghajtóhoz gomb.

A harmadik változás a keresést érinti: a keresési eredményekben megjelenő fájlokat is egyszerűen húzhatjuk át a megfelelő mappába.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!