szerző:
hvg.hu

Bővítmények és népszerű oldalak nyitva tartása nélkül is kaphat a Firefox böngészőben fontos értesítéseket.

Ha a Gmailt, a Facebookot és egyéb fontos honlapokat eddig csak azért tartott nyitva a Firefox böngészőben, hogy egyből értesüljön az új üzenetekről, lájkokról és kommentekről, vagy bármely más oldalon valamilyen újdonságról, akkor már nem kell így tennie. A böngésző frissítése után ugyanis a címsáv melletti "!" jelű ikonra kattintva beállíthatók azok az oldalak, amelyek értesítéseit a böngésző jelzi, anélkül, hogy nyitva kellene tartanunk az adott oldalt.

Ez a lehetőség csak azoknál a honlapoknál működik és jelenik meg, amelyeknél a fejlesztők az ehhez megfelelő kódot elhelyezték az oldalon, így az első napokban vélhetően nem sok ilyen szolgáltatás lesz, például még a Facebook sem élt a lehetőséggel.

A Chrome már régóta képes hasonlóra, még a mobilos verziójában is, így azzal például teljesen kiváltható a Facebook app.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!