szerző:
hvg.hu

Kiderült, hogy a Windows Phone üzletág vezetője iPhone-t használ, de a Microsoft egyik legismertebb arca indokolta az esetet.

Joe Belfiore igen ismerős lehet a tech híreket rendszeresen követő olvasóknak, hiszen a Microsoft eseményein ő szokta a Windows Phone-ok újdonságait bejelenteni és részletesen bemutatni. A cég mobil üzletágának egyik vezetője igen hosszúra nyúlt szabadsága alatt nemrég Japánból jelentkezett be egy képpel a Twitteren. Eddig ezzen nem is lenne gond, de ami a jobb alsó sarokban virít, az már érdekesebb.

©

Jól látja, a Windows Phone-os főnök iPhone-ról jelentkezett be a Twitterre, tehát az Apple telefonját használja. Aztán kiderült, hogy androidosat is szokott nyüstölni, de ő maga rántotta le a leplet.

Azt nyilatkozta, hogy fontos számára megismerni a vetélytársak operációs rendszereit. 9 hónapos szabadsága és utazásai alatt lehetősége nyílt megtapasztalni e rendszerek előnyeit és hátrányait. Ahhoz pedig, hogy ezt a tapasztalatot a Windows Phone-ok előnyére tudja fordítani, nem elég pár napig nyomkodni őket, sokáig kell használni a rivális rendszereket - fogalmazott Belfiore.

Ez a logika pedig a techvilágban teljesen érthető és elfogadott. A Facebooknál például komolyan felmerült, hogy minden kolléga androidos mobilra váltson a köreikben sokkal népszerűbb iPhone-ról, hogy a felhasználók többségének mobilos élményét a fejlesztők is megtapasztalják.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!