szerző:
hvg.hu

Sokatmondó domainneveket foglalt le a Microsoft, amelyek készülő termékekre utalhatnak.

Egyre többet hallani a Microsoft Surface márkás telefonjáról, amely már egy benchmark adatbázisba is bekerült, és állítólag a hamarosan nyíló MWC-n jelenthetik be.

Bár a redmondiak nem kommentálták az értesüléseket, egy szemfüles Reddit-felhasználó kiszúrta, hogy a surfacephone.com domain a Microsoft birtokába került. Ha beütjük a kapcsolódó URL-t, akkor a Surface termékek oldalára kerülünk. Természetesen itt még nincsen Surface Phone, de érthető a domainválasztás, amennyiben igaznak bizonyulnak az említett híresztelések.

A surface szóval kezdődő domének a Microsoft Surface-oldalára irányítanak
©

A Microsoft tulajdonába került még a surfacelaptop.com és a surfacecar.com is, és ezek is a Surface-oldalra irányítanak – jegyzi meg a The Verge.

Függetlenül attól, hogy lesz-e avagy sem Surface Phone (mi inkább az előbbire voksolnánk), a domainek is jelzik, hogy a Surface kulcsfontosságú márka lehet a Microsoft számára.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!