szerző:
hvg.hu

Pár másodperc alatt kiválogathatja az Instagramra eddig feltöltött fotóiból a 15 legnépszerűbbet, majd egy megosztható videó készül belőle.

Az Instagramra feltöltött fotóink legjobbjait remek érzés viszont látni. Lehet nosztalgiázni a profilunkat nézegetve is, de az Instagfy egy sokkal menőbb megoldást kínál.

A honlapra látogatva az alábbi kezdőoldal fogad mindenkit, az üres mezőbe pedig be kell írni a felhasználónevünket, hogy elkészüljön a remek válogatás.

©

Ha ez megvan és a "Make it" lehetőségre kattintottunk, pár másodpercet várni kell, majd megjelenik egy instagramos videó. Ez nem más, mint egy vetítés a 15 eddigi legtöbb lájkot szerző képünkből.

Ahogy a lenti példán is látható, a videó feletti lehetőségekkel a válogatást Facebookon, Twitteren, Pinteresten és természetesen Instagramon is meg lehet osztani, illetve a jobb szélső ikonnal le is lehet tölteni, előtte három formátum (MP4, GIF, WebM) közül is választhatunk.

©

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!