szerző:
hvg.hu

Egyes alkalmazások túl hangosan indulnak? Nem szeretne hallani egyes értesítésekről? Ilyen problémákra jelent megoldást ez az ingyenes alkalmazás.

Az Androidra ingyenes App Volume Control pont azt kínálja, amit a neve is ígér: az alkalmazások hangjait szabályozza. Praktikus beállítási lehetőségei vannak, ehhez csak letöltés után engedélyezni kell a beállításokban a hozzáférést a hangerőszabályozáshoz, és már indulhat is a személyre szabás.

©

Ekkor ugyanis megjelenik az alap szabályozó, ahol listát láthatunk az alkalmazásainkról. Ha a bal oldali csúszkán valamelyiket kijelöljük, már változtathatunk a hangjai beállításán. Két oldalon lehetséges ez: a "When Start" opcióival az app használatakor jelentkező hangokat lehet beállítani, a "When Close" lehetőséggel pedig azt, hogy használaton kívül milyen hangokat engedélyezünk neki.

A videós tartalmak, az értesítések, a rendszerhangok és apptól függően még akár más lehetőségek hangereje is szabályozható, illetve le is némíthatók.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!