szerző:
hvg.hu

New York neves múzeumába juthatunk be a Street View segítségével.

A Guggenheim-múzeumok legrégebbi és legismertebbike a New York-i Solomon R. Guggenheim-múzeum az Upper East Side-on. Nem túl egyszerű (és nem is túl olcsó) bejutni a különös épületbe, ahol lépcsők helyett tulajdonképpen egy óriási rámpán lehet közlekedni a szintek között, és ez a rámpa szolgál kiállítási térként is.

Mostantól viszont nem kell átkelni az óceánon, hogy bejussunk ide, a Street View jóvoltából immár itt is virtuális sétát tehetünk. Körülbelül 120 alkotást nézhetünk végig, beleértve egy tavalyi kiállítást (Storylines: Contemporary Art at the Guggenheim), de akár egy 2014-es, Dél- és Délkelet-Ázsiával kapcsolatos tárlaton is végigsétálhatunk.

©

A virtuális múzeum belsejében egy ugyancsak virtuális lift is van, ezzel közlekedhetünk a szintek között, ha nem akarunk végigsétálni a rámpán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!