szerző:
hvg.hu

Újfent hadat üzent a legális tartalomszolgáltatóknak a Popcorn Time: új felülettel és stratégiával tért vissza.

Kár volt temetni a Popcorn Time-ot, hiszen csupán tetszhalott volt, most visszatért, és – állítása szerint – jobb, mint valaha. Ráadásul ezúttal egy webes verzióról van szó, amely az eredeti Popcorn Time összes jó tulajdonságát magával hozza, de nem kell hozzá külön szoftver, csak – mint később látni fogjuk, egy plugin, és a filmek, sorozatok a böngészőből nézhetők.

A Popcorn Time Online weboldalon azonnal nézhetők a filmek, nem kell regisztrálni és nincs előfizetési díj (mi lesz veled, Netflix?). Egy új technológia is megjelent, a Torrents Time, ennek köszönhetően – írja a kapcsolódó bejelentés – szinte minden létező videoformátum simán és „lenyűgöző minőségben” lejátszható, úgyhogy vége lehet a korábbi felhasználói elégedetlenségnek.

©

Mindehhez csupán a Torrents Time böngésző plugint kell letölteni, amit azonnal fel is kínál az oldal, amint először kiválasztunk egy filmet (vagy egy sorozatot), s utána már minden közvetlenül a böngészőből megy (Windows 7-et vagy ennél frissebb operációs rendszert futtató gépeken).

Kíváncsian várjuk a továbbiakat: meddig marad (hagyják) életben a megújult Popcorn Time-ot, azaz a kalóz Netflixet, bár az oldal, a nyílt forráskódúság ellenére, nagyon bízik abban, megvédi őket az anonimitás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.