szerző:
hvg.hu

Egy kör szelete és egy golyó – ennyi és nem több ennek az ingyenes játéknak az eszköztára, mégis addiktív.

Amikor csak 1-2 szabad percünk van, jó elővenni egy olyan játékot, amelyen nem kell sokat gondolkodni, csak kikapcsol. Az Androidra ingyen letölthető ArcAround pont ilyen, és az egyszerűség jegyében pontosan annyit tud, mint amennyit ez a videó bemutat.

A játékban egy körön belül kell tartani a golyót, méghozzá a kör egy változó méretű szeletének mozgatásával. A golyó folyamatosan pattog, a feladatunkat pedig olykor szélesebbé váló "ütő" és lelassuló golyó könnyíti, illetve néha megjelenik egy-egy extra golyó, ezeket begyűjtve még nagyobb az esély arra, hogy megdöntsük a pontrekordot.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!