szerző:
hvg.hu

Izgalmasnak ígérkezik a barcelonai MWC nyitását megelőző nap – az LG is bejelentkezett.

Még a múlt hónapban kérte arra az LG az újságírókat, hogy jegyezzék fel a február 21-i dátumot, de azt nem árulta el, hogy miért. Most kiderült, hogy jó oka volt rá.

Tavaly valamivel később mutatták be az LG G4-et, mint a nagy androidos komkurenst, a Samsung Galaxy S6-ot, el is vitte ez utóbbi a show-t. Úgy tűnik, az LG nem szeretné, ha ez megismétlődne, és ugyanazon a napon, sőt még pár órával előbb tartja rendezvényét, mint a Samsung az Unpacked eseményt.

©

A Samsung hivatalosan nem erősítette meg a Galaxy S7 bemutatását (csak épp minden jel erre utal), az LG viszont egyértelműen LG G5 napról beszél. Bár a G5-ről kevesebb hír szivárgott ki, mint a Galaxy S7-ről, azért erről a telefonról is napvilágot láttak kifejezetten izgalmas értesülések.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!