szerző:
hvg.hu

Új videót tett közzé a kiadó Bethesda a kultjáték idén érkező verziójáról. Azt is elárulták, mikor jelenik meg a játék.

Lassan 8 év telt el azóta, hogy az id Software elkezdte fejleszteni a legendás DOOM új részét. Azt egy ideje már tudni lehet, hogy idén adják ki a programot, most az is kiderült, hogy mikor: a játék május 13-án (pénteken) jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A DOOM-ról korábban már mutattunk egy brutális hangulatot felvillantó videót, azt is érdemes megnézni, de a mostani bejelentés mellé közzétett sem rossz – íme.

Ha érdeklik a DOOM-mal kapcsolatos új infók, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!