szerző:
hvg.hu

Valamivel több mint egy hónap múlva mutathatja be az Apple új, 4”-es telefonját. Most a színével, pontosabban az egyik változat színével kapcsolatban érkezett egy meglepő hír.

Egyre többet hallani arról, hogy a márciusi Apple-rendezvényen egy 4”-es iPhone-t is bemutat a cég, az iPhone 5se-t. Jó pár értesülés megjelent már a készülékről, a részleteket ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

A japán Mac Otakara blog, közelebbről meg nem nevezett tartozékgyártóra hivatkozva, azzal az információval (feltételezéssel?) rukkolt ki, hogy „forró rózsaszínben” is megjelenik majd az új iPhone az ezüst és az űrszürke színvariációk mellett.

©

A blogon a hatodik generációs rózsaszínű iPod touchéhoz, illetve a hetedik generációs iPod nanóhoz hasonlítják a színt, de élesen megkülönböztetik az iPhone 6s Plus rózsaarany színétől. Nem tudni, mennyire megalapozott ez az értesülése, mindenesetre fura választásról lenne szó, a rózsaszín, pláne az erős rózsaszín elég megosztó színnek mondható, és pont ez az, amire az Apple-nek most nincs annyira szüksége.

Március közepén minden kiderülhet, a 9to5Mac a hónap 15. napjára valószínűsíti az Apple eseményét, ahol a már említett iPhone 5se mellett az iPad Air 3-at és a következő generációs Apple Watchot is bemutatják.

Ha tudni szeretne az új iPhone-os hírekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!