szerző:
hvg.hu

Több kiszivárgott információ és az azok alapján készült renderelt kép alapján előkerültek az első valódi fotók az eshetesről.

Viszonylag sokat kellett várni a Samsung új csúcskategóriás telefonjáról készült első felvételekre, de a jövő hét vasárnapi bejelentés előtt közel két héttel megérkeztek a fotók. A vietnami és kínai fórumokon közzétett képeken a Galaxy S7 (balra) és a lecsapott/kerekített képernyővel érkező S7 edge (jobbra) látható.

©

Az eddigi (nem hivatalos) hírek szerint a Galaxy S7 a Qualcomm Snapdragon 820-as processzorát, 4 GB RAM-ot, 2560x1140-es Quad HD kijelzőt, 32/64 GB tárhelyet, microSD-slotot, és az S6-os 16 megapixeles modulja helyett 12 megapixeles hátsó kamerát kaphat. Ez utóbbit látszik alátámasztani a bal oldali kép, melyen a kamera a tavalyinál kevésbé áll ki a készülékházból.

Az S7 érdekessége továbbá, hogy ha minden igaz, a Samsungnak érezhető mértékű növekedést sikerült elérnie az üzemidő terén.

A készüléket február 21-én mutatják majd be, és március második hetében kerülhet a polcokra.

Ha érdeklik a fejlemények, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!