szerző:
hvg.hu

Egy igazán minőségi mobil zenelejátszóért érdemes pénzt adni, de előtte nem árt, ha ingyen kipróbálható. Az androidosok ezt két héten át tesztelhetik.

Az egyik legjobb androidoos zenelejátszó alkalmazás, a Poweramp Music Player egyik előnye, hogy a próba verziója ingyen letölthető, majd két héten át tesztelhető, mielőtt eldöntetnénk: adunk-e 999 forintot a fizetős változatért. Egy próbát megér, ugyanis remek appról van szó, három fő előnyét mindenképp kiemelnénk: fantasztikus a hangzása, nagyon egyszerűen kezelhető és minden formátumot lejátszik.

©

Rengeteg aprólékos beállítási lehetősége van, de soroljuk a fontosabbakat: van hozzá widget, ki lehet választani, hogy melyik albumhoz/számhoz milyen borítót választunk, különböző hangzási stílusok menthetők el a minden igényt kielégítő hangszín szabályozóval és természetesen könnyedén lehet lejátszási listákat készíteni.

A lejátszó ikonok nincsenek túlbonyolítva, csak a legfontosabb parancsok találhatók meg a zenék indításakor és sorba rendezésekor, a jobb felső sávban pedig két ikonnal más-más eszközökkel lehet a már alap beállításokkal is remek hangzást átalakítani. A menü természetesen magyar nyelvű és azért is plusz pont jár, hogy a jobb felső sarokból előbukkanó további lehetőségeknél 3 módon is választhatunk az adott számok dalszövegeiből, ezzel pedig a nyelvet is gyakoroljuk.

Amennyiben ragaszkodik az ingyenességhez, ez a korábban ajánlott zenelejátszó remek választás.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!