szerző:
hvg.hu

Zenehallgatás közben nagyon zavaró tud lenni, ha az értesítések hangjai is felcsendülnek. Ezzel az egyszerű és ingyenes alkalmazással a hangok némíthatók, amíg a slágerek szólnak.

Minden androidosnak szívből ajánljuk az ingyenes Don't Pause letöltését, ezzel az alkalmazással ugyanis egy nagyon idegesítő jelenséget lehet kiküszöbölni. Ha ugyanis bekapcsoljuk, akkor a zenehallgatás idejére lenémít minden értesítést, így a kedvenc számainkba nem szólnak bele a figyelmeztetések.

©

Ehhez csak be kell lépni az alkalmazásba, majd a zöld lejátszás ikonnal bekapcsolni a némítást. Ha vissza akarjuk kapni az értesítések hangjait, akkor a leállítás gombbal kikapcsolható a szolgáltatás.

A jobb felső sarokra kattintva jelennek meg a beállítási lehetőségek, amelyek közül a legfontosabbat emelnénk ki: a "Default Ringer" kipipálásával a zenelejátszás szüneteltetésekor automatikusan kikapcsol a némítás.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!