szerző:
hvg.hu

A fejlesztők frissítették a WhatsApp androidos alkalmazását, néhány napon belül mindenki eléri majd az új hangulatjeleket.

A napokban jött ki a WhatsApp legújabb verziója, az Android Police pedig rögtön kiszúrt egy nem is olyan apró változást. A Google Play-ben elérhető 2.12.441-es verziószámú alkalmazás végre megkapta azokat a hangulatjeleket, amiket eddig csak azok élvezhettek, akik asztali gépen, iPhone-on vagy iPaden használták az appot.

©

A WhatsApp hangulatjeles panelje a frissítés után sokkal szélesebb lett, így mostantól zászlókat, fejjel lefelé fordított mosolyjeleket, ételeket, szíveket és sok egyéb dolgot is küldhetünk majd üzenetben. Ugyan ezek a hangulatjelek korábban is elérhetőek voltak, ám ehhez az alkalmazás honlapjáról kellett letölteni az ezt tartalmazó csomagot.

©

A frissítést ugyan már kiadták, néhány napba azonban beletelhet, mire minden androidos számára elérhető lesz.

Ha érdeklik a WhatsApp újításai, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!