szerző:
hvg.hu

Egy Metallica-koncerten vizsgáztatták a Microsoft Lumia 950 telefonját.

Tavaly októberben jelentették be, és novembertől érhető el a Lumia 950 telefon, a felsőosztály egyik windowsos képviselője. Mi is a kezünkbe vehettük, vizsgáztathattuk – részletes tesztünket itt olvashatják.

©

Az egyik YouTube-felhasználó viszont kifejezetten arra volt kíváncsi, hogyan teljesít egy koncert ideálisnak igazán nem mondható körülményei között a telefon, ezért kísérletet tett vele egy Metallica-koncerten. Az eredményt – amit önök is láthatnak alább – közzétette a YouTube-on.

A képminőség ugyan nem a legjobb, viszont a felhasználó sem az első sorból videózott. Viszont a hangminőség tényleg elképesztő, olyannyira, hogy az egyik kommentelő meg is kérdezte, külső mikrofont használt-e. De nem, tényleg így teljesít a telefon saját beépített mikrofonja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!