szerző:
hvg.hu

Ha nem vagyunk elégedettek iPhone-unk kamerájával, pontosabban annak gyengébb fényviszonyok közben, illetve sötétben nyújtott teljesítményével, akkor tegyünk egy próbát az alábbi – rövid időre ingyenessé tett – alkalmazással.

Bár az iPhone-ok, különösen az újabb modellek kamerája jónak mondható, azért a sötétség kifog rajtuk, sötétben vagy gyenge fényviszonyok között nem számíthatunk túl jó eredményre. Ezen segíthet a Night Photo and Video Shoot nevű alkalmazás, amelyet rövid időre ingyenessé tettek az App Store-ban, azaz érdemes egy próbát tenni vele.

©

Ha a telepítése után sötétben szeretnénk fotózni vagy videózni, akkor az alapértelmezett kamera app helyett ezt indítsuk el. Egy egészen másmilyen felület fogad, ahol dinamikusan lehet változtatni a kamera érzékenységét, színszűrőket, „éjjel látó eszközöket” használhatunk, tulajdonképpen láthatóvá tehetjük és megörökíthetjük a kvázi-láthatatlant. Nemcsak a hátoldali, hanem a szelfi kamerát is használhatjuk az appban.

Az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy több csatornán (e-mail, Facebook, Twitter, Dropbox) is megosszuk a sötétben készült képeket. Az app iPhone 5 vagy annál fiatalabb készülékváltozatokkal használható.

Ha Androidra keres hasonló alkalmazást, ezt érdemes megnéznie.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!