szerző:
hvg.hu

Bármikor is van egy szusszanásnyi szünete, ezzel a játékkal mindig lehet rekordot ostromolni, egy-két percre is izgalmas kikapcsolódást jelent, ráadásul ingyenes.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Adventure Cube a könnyű és gyors szórakozás mintapéldája: adott egy egyszerű játékmenet, amelyben ügyesnek és gyorsnak kell lenni, valamint minden lépésre érdemes előre figyelni. Egy-két perc szabadidő esetén is érdemes elővenni, hiszen ennyi idő alatt is többször próbálkozhatunk.

©

Egy kockát kell terelgetni két irányban előre a képernyő bal és jobb oldalát nyomva. Pontosabban az ujjunkat ott tartva, hiszen egy nyomással csak egy kockányit megy előre. Ez azért fontos, mert mögöttünk közben folyamatosan dől össze a pálya, így hát haladni kell, a folyamatos mozgáshoz pedig az ujjunknak a képernyőn kell maradni.

Igen ám, de nem mindegy, hogy milyen ritmusban merre és hogyan megyünk, hiszen a pálya tele van akadályokkal és csapdákkal, ráadásul az arany érmék gyűjtése is cél - ezek elérése olykor könnyű, olykor viszont nehezítik a biztonságot. Mérlegelni kell tehát minden lépést, méghozzá igen gyorsan.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!