szerző:
hvg.hu

Régebbi okostévéin is elérhette ez egy hónapja Magyarországról is használható sorozatnézős, filmezős Netflix szolgáltatást az LG.

Azoknak sem kell nélkülözniük a Netflix online videószolgáltatását, akik a korábbi években választottak okostelevíziót. A dél-koreai gyártó a 2012-es modellévig szinte az összes készülékén elérhetővé teszi az egy hónapon át Magyarországról is ingyen használható Netflix alkalmazást.

©

Ez azt jelenti, hogy az LG korábbi szériás, Netcast operációs rendszerű okostelevízióin is elérhető a Netflix, ezzel az elmúlt négy év szinte minden LG-tévémodellje alkalmassá vált a magyar piacon nemrégiben megjelent szolgáltatás használatára.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!