szerző:
hvg.hu

Virtuális csomagolópapírban küldhetők el ma az üzenetek a Facebook üzenetküldő alkalmazásában.

Egy kis szívre lehetnek figyelmesek azok, akik ma üzenetet küldenek valakinek a Facebook Messengerben. A szövegbeíró sor jobb oldalára került szíves ikont megnyomva látszólag semmi nem történik, de a lényeg csak ezután jön: ezután be kell írni valamilyen szöveget, hangulatjelet, messengeres matricát vagy akár behelyezni egy linket, majd rányomni a küldés gombra. A címzett egy meglepetéshez illő, a küldeményünk méretéhez igazodó csomagolópapírt lát majd, ha azt megérinti, akkor a csomagolás lehullik, így kapja meg üzenetünket.

We wanted to make your Valentine feel even more special tomorrow, and help you put a smile on the face of your loved one. So we built the ability for you to gift-wrap anything you send, words, stickers, GIFs, ... This is our Valentine special. Hope you'll enjoy it! Happy Valentine's Day from all of us at Messenger.

Posted by David Marcus on Saturday, February 13, 2016

Ha máskor is értesülni szeretne a Facebook kisebb-nagyobb új funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!