szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Sokaknak nem fog tetszeni: mostantól akkor is letöltődik a Windows 10, ha nem akarja

A Windows 7-et és 8-at használók eddig maguk dönthették el, hogy letöltik-e a 10-es Windowst. Ennek vége, mostantól mindenkinél elindul a telepítés.

Egy titkos játék van Facebook Messengerben – mutatjuk, hogy hozhatja elő

A Facebook fejlesztői egy sakkjátékot rejtettek el az üzenetküldőben. Mutatjuk, hogy mit kell tenni az üzenetküldések közt folytatható jó kis sakkpartihoz.

Mindenkit érint: újabb változások a Gmailben

Biztonságosabbá válik a Google levelezőrendszerének használata két új funkciónak köszönhetően.

Még olcsóbb lett az egyik legjobb androidos telefon

Az ingyenes szállítás bevezetése után csökkentette csúcskészülékének árát a OnePlus. Aki nemrég vett belőle, annak visszafizetik az árkülönbséget.

Kinyírja az iPhone-okat egyetlen dátumbeállítás

Szoftveresen helyrehozhatatlan állapotba kerülnek az iPhone-ok, ha egy bizonyos dátumra állítják be őket. Senki ne próbálja ki.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!