szerző:
hvg.hu

Felkerült a Pokémon-TV oldalára a videojáték-sorozat ihlette első, egészestés mozifilm.

Két hét múlva szombaton ünnepli a születésnapját a Pokémon videojáték-sorozat: 1996. február 27-én adták ki az első két részt, a Pokémon Redet és a Pokémon Blue-t. A videojátékokat a Game Freak fejlesztette, a Nintendo adta ki GameBoy konzolokra Japánban, de később már több kontinenst is meghódított, így Európát is elérte.

A sikere óriási volt, így nem meglepő, hogy 1998-ban egy egészestés japán animációs akciófilm is készült belőle, Pokémon: The First Movie címmel. A történet a valaha élt legerősebb pokémonról szól, aki a világ ura szeretne lenni.

©

A közelgő 20. évforduló kapcsán feltöltötték a Pokémon TV oldalára ezt a filmet, amelyet most egyetlen kattintással a böngészőnkből nézhetünk meg. Mi több, akár mobileszközünkről is elérhetjük, a kapcsolódó iOS-es és androidos alkalmazáson keresztül.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!