szerző:
hvg.hu

Miután kipróbálták, a legtöbben azért mondták vissza a Netflixre való előfizetés lehetőségét, mert a korlátlan filmezést és sorozatnézést kínáló oldalon nem volt magyar szinkron vagy felirat. Úgy tűnik, lassan kezd javulni a helyzet.

Egyelőre csak egy sorozatról van szó, ráadásul nem is annyira ismertről, de valahol el kezdeni: a tévézés nyugaton divatos formája, a Netflix már magyar szinkronnal is rendelkezik.

A Comment blog szúrta ki, hogy a The Divide című krimisorozat (hazánkban az AMC vetítette 2014-ben) magyar hanggal is megnézhető a már több mint 75 millió felhasználóval rendelkező oldalon.

©

Reméljük, hamarosan egyre több, népszerűbb filmekhez és sorozathoz kínál majd magyar szinkront vagy feliratot a Netflix. Akik viszont előfizettek a szolgáltatásra, mert eredeti nyelven akarják nézni a tartalmakat, azoknak a Fixed honlap és ez a trükk nagyon praktikus segítség lehet

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!