szerző:
hvg.hu

Megkezdte a Galaxy S6 és S6 edge telefonok legújabb Android-verzióra frissítését a Samsung.

A Google tavaly májusban jelentette be az Android 6.0 Marshmallow verzióját, melyet október 5-én szabadjára is engedtek. A Samsungnak ezután négy hónapba telt feldolgozni és saját magára szabni az oprendszer kódját: a vállalat bejelentése szerint hétfőn megkezdték a Galaxy S6 és S6 edge modellek frissítését, hamarosan minden ilyen készülékre elér az új szoftver.

©

Hivatalosan egyelőre nincs róla szó, hogy a Samsung más telefonjai mikor kapják meg a frissítést, sőt egyelőre azt sem jelentették be, hogy egyáltalán melyik mobilok frissülnek. Ez utóbbival kapcsolatban csak némi nem hivatalos információval szolgálhatunk a Samsung-tulajoknak: a kiszivárgott frissítési listát itt találja.

Az Android 6.0 verziójának legfontosabb újdonságairól korábbi cikkünkben olvashat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!