szerző:
hvg.hu

Eddig csak néhány kézzel fotózott kép szivárgott ki a dél-koreai cég következő mobiljairól, most már a hivatalos termékfotókat is látni lehet az S7-ről és az S7 edge-ről.

Már egy hét sincs hátra a Samsung legújabb csúcskészülékei, a Galaxy S7 és S7 edge bemutatójáig, a dél-koreai cég vasárnap, Barcelonában rántja majd le a leplet a két zászlóshajójáról. Túl sok meglepetésben azonban nem lesz részünk – legalábbis ami a külsőt illeti –, mert bár viszonylag sokat kellett várni az első kiszivárgott képekre, most úgy tűnik, a hivatalos termékfotói is kikerültek a netre.

Az eddig már többször is igaznak bizonyult információkat megszellőztető Evan Blass Twitteren tette közzé a renderelt képek, amelyeken az S7 és az S7 edge kijelzője és hátlapja is jól látszik.

©

Időközben a NowhereElse is talált néhány képet a kínai közösségi oldalon, a Weibón, amin az S7 edge látható.

©

Ezek alapján a külső tekintetében már túl nagy meglepetést valószínűleg nem hoz a barcelonai esemény, de az utóbbi hónapokban a teljesítményéről is sok mindent lehetett hallani.

Az eddigi (nem hivatalos) hírek szerint a Galaxy S7 a Qualcomm Snapdragon 820-as processzorát, 4 GB RAM-ot, 2560x1140-es Quad HD-kijelzőt, 32/64 GB tárhelyet, microSD-slotot, és az S6-os 16 megapixeles modulja helyett 12 megapixeles hátsó kamerát kaphat. Ez utóbbit látszik alátámasztani a bal oldali kép, melyen a kamera a tavalyinál kevésbé áll ki a készülékházból.

Az S7 érdekessége továbbá, hogy ha minden igaz, a Samsungnak érezhető mértékű növekedést sikerült elérnie az üzemidő terén.

A készüléket február 21-én mutatják majd be, és március második hetében kerülhet a polcokra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!