szerző:
hvg.hu

75 országban számít a legnépszerűbb fotó- és videótároló alkalmazásnak az Everalbum, amellyel havi előfizetés ellenében a mobilon és tableten tárolt, valamint Facebookra, Instagramra és egyéb helyekre feltöltött tartalmainkat biztonságosan és automatikusan menthetjük a felhőbe.

Megérkezett Androidra az Everalbum, amely eddig csak iPhone-ra és iPadre volt letölthető, de így is 75 országban a legnépszerűbb fotó- és videótároló alkalmazásnak számít. Becslések szerint az elmúlt három hónapban már több tartalmat mentettek vele a felhőbe, mint az ingyenes Google Photos appal.

Az Everalbum is ingyen tesztelhető, viszont a sokkal kiszámíthatóbb, minőségibb és biztonságosabb szolgáltatásért egyhetes próbaidő után havi 9,99 dollárt (kb. 2800 forintot) kell fizetni. Rengetegen be is ruháztak erre, hiszen többet is nyújt, mint a Google Photos: amint regisztrálunk e-mail-címmel vagy facebookos fiókkal, nem csak a mobil vagy tablet galériájából menthetjük el a fotókat és videókat, hanem a Facebookra, Instagramra, Dropboxra és Google Photosra feltöltött tartalmainkat is automatikusan elmenti.

©

Emellett a háttérben – alapbeállításként csak wifivel – felhőbe küldött képekről és videókról statisztikát is csinál az alkamazás, hiszen a bejelentkezési oldalon mindig mutatja, hogy mennyi tárhelyet szabadítunk fel, ha kitöröljük a már biztonsággal elmentett felvételeket. Ezt egy érintéssel meg is tehetjük.

Természetesen itt is lehet kijelölni kedvenc képeket és fotókat, illetve albumokba is rendezhetjük a felhőben tárolt anyagokat, valamint ismerőseinkkel könnyedén meg is oszthatók a felvételek.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!