szerző:
hvg.hu

Surface-klónnal készül a jövő heti MWC-re a Huawei.

Egyre több cég jelenik meg a piacon Surface-klónnal, divatossá válik a „ha akarom tablet, ha akarom notebook” összeállítás.

A Huawei is belépett ezen cégek sorába, és úgy hírlik, hogy a jövő heti MWC-re időzítve mutatja be a Matebookot, egy „kettő az egyben” eszközt, amelyik tulajdonképpen egy 12,9”-es tablet, de billentyűzettel kiegészítve teljes értékű notebookká válik. Windows 10-et futtató eszközről van szó, amelynek a belsejében Intel processzor dolgozik. Még érintőceruza is jár mellé.

©

A Huawei elsősorban üzleti felhasználóknak szánja újdonságát, és az ár is ehhez igazodik majd, azaz várhatóan nem lesz túl olcsó. A Matebookot, hasonlóan jó pár prémiumtermékhez, az MWC hivatalos megnyitása előtti napon mutatja be a Huawei.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!