szerző:
hvg.hu

Ez az alkalmazás egy átlagos mobil billentyűzetnek tűnik, amíg meg nem érintünk rajta egy bizonyos karaktert. Azután egy villámgyors keresővé változik, ami nagyon hasznos, ha linkeket küldünk ismerőseinknek.

Aki gyakran küld különféle netes tartalmakat ismerőseinek, annak mindenképp ajánljuk kipróbróbálásra az Androidra, iPhone-ra, iPadre is ingyen letölthető Slash Keyboard alkalmazást. Ez a billentyűzet ugyanis egyetlen funkciója miatt nagyon sok időt spórol meg a videókat, zenéket, GIF-eket és mindenféle linkeket rendszeresen küldőknek.

©

Egy alapvetően teljesen átlagos billentyűzetről van szó, de a jobb alsó sarokban van benne egy színesen kiemelt "/" jel, amelyet megnyomva a felső sáv egy keresővé változik. Ezzel a következő szolgáltatások tartalmai között lehet keresni anélkül, hogy kilépnénk az éppen használt alkalmazásból: Google kereső, Google Maps, YouTube, kontaktok, Spotify, Apple Music, SoundCloud, Wikipédia, Twitter, korábbi megosztások, Giphy, Amazon.

Ehhez csak meg kell érinteni a "/' karaktert, majd elkezdeni beírni az adott szolgáltatás nevét, amely egy-két karakter után biztos megjelenik. Az ikonját megérintve pedig már kereshetünk is a tartalmai között, majd a kereső szó/szavak beírása után meg is jelennek a keresési találatok. Ahhoz, hogy valamelyiket el is küldjük, csak meg kell érinteni, és kész is.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!