szerző:
hvg.hu

A Sports Illustrated 2016-os fürdőruha különszáma több szempontból is egyedülálló.

Idén is lesz nyár, és a hét elején már meg is jelent az amerikai Sports Illustrated éves fürdőruha különszáma, mind a nyomtatott, mind az online változat.

Mindkettő egyedülálló a maga nemében, az előbbi ugyanis, először az újság 52 éves történetében, három különböző borítóval is megjelent (eltérő idomú hölgyet mutatva), az online kiadás pedig a számos fotó és videó mellett a virtuális valóságban mutat be három modellt, akiket így igen alaposan meg lehet szemlélni.

360 fokos videón Nina Agdal, Irina Shayk és Hannah Davis látható, de persze ahhoz, hogy igazi legyen a virtuális valóság élmény egy okostelefonra és VR-headsetre is szükség van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!