szerző:
hvg.hu

Vannak olyan típusú internetezők, akik a lapok mellett még ablakokból is többet megnyitnak Chrome-ban, de hogy átlássa valaki a káoszt, kell egy ilyen remek bővítmény, amely gördülékenyebbé teszi a böngészést.

A Tabli Chrome-bővítmény csak három dolgot tud, de mindhárom funkció nagyon hasznos és gyorsan működik. Ezek közül a legfontosabb: az ikonja megnyomásával megjelenik az összes ablak és lap, amelyet böngészés közben megnyitottunk. Nyilván ennek az a lényege, hogy egyrészt átlássuk a káoszt, másrészt bármelyikre kattintva könnyedén válthassunk ablakok és lapok között, a jobb szélükre klikkelve pedig bezárhatjuk őket.

A második hasznos lehetőség a felső sávban elhelyezett keresője, amellyel villámgyorsan megtalálható egy lap vagy oldal a sok közül, ha emlékszünk rá, de nem akarjuk az összes lehetőséget átnézni érte.

©

A harmadik előnye pedig az ablakok mentési lehetősége: ha van pár oldal egy témakörben, amelyet el szeretnénk menteni, akkor nyissuk meg őket egy ablakban, majd a Tablival adjunk nevet az ablaknak és mentsük el. Később csak rá kell kattintani az alul sorakozó elmentett ablakok között és egyetlen kattintásra egy új ablakban megjelenik az összes ide elmentett oldal.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.