szerző:
hvg.hu

A fejlesztők ígérete szerint május végéig az összes nyertes pályázó új webes megjelenést kap majd.

Komoly segítséget kaphatnak azok az alapítványok és más nonprofit szervezetek, amelyek szeretnének a jelenleginél jobb webes megjelenést maguknak. A Mome Code oktatói nemrég pályázatot hirdettek, a jelentkezők közül kiválasztott szervezeteknek pedig ingyenesen segítenek megvalósítani a kisebb webes projekteket.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem a szakma képviselőivel még 2015-ben indította el az első alapfokú frontend fejlesztő tanfolyamát, a mostani pályázatuk pedig szorosan kötődik az aktuális kurzushoz, a munkákat ugyanis a hallgatók végzik el. A projektben az asztali és a mobil eszközökön is jól működő egyoldalas honlapokat, vagy néhány egyszerűbb aloldallal rendelkező statikus, keresőbarát honlapot készítenek.

A felhívásra február 24-ig lehet jelentkezni ezen az oldalon, az elbírálás pedig március 11-ig tart. Az elkészült honlapokat május közepén-végén adják majd át a tulajdonosának.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!