szerző:
hvg.hu

Egy igen furcsa, de szórakoztató autós játék jelent meg, ugyanis itt nem jól, hanem stílusosan kell vezetni.

Már önmagában az is megdöbbentő egy új autós játékban, hogy a grafikája tíz évvel van lemaradva, aztán az már érthetetlen, hogy miért kell színezős játékká is válnia. Az már nem véletlen, hogy fék sincs az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes Splash Carsban, hiszen a Does not Commute is erre alapozta sikerét.

©

A Splash Cars pályáin színfoltokat hagy maga után az autó, díjazzák azt is, ha a pálya minél nagyobb részét színezzük ki, az érmék begyűjtésével jobb autókat vehetünk, a benzintartályok megszerzésével tovább lehetünk a pályán, de itt még a stílus is fontos.

A rendőrautók ugyanis állandóan üldöznek minket, és annál több pontot és csillagot kapunk, minél érdekesebb forgalmi káoszt okozunk a többi autó felborításával, felhasználva őket és a különböző elemeket (pl.: tűzcsapok) is a rendőrök akadályozására.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!