szerző:
hvg.hu

360 fokos élő adásban követheti nyomon a Samsung hétvégi bejelentését új eszközeiről.

Egy nappal a barcelonai MWC kapuinak nyitása előtt kerül sor a Samsung Galaxy Unpacked 2016 rendezvényre, ahol, ha minden igaz, végre megismerhetjük a dél-koreai cég új csúcstelefonját, a Galaxy S7-et.

Különleges eseményről van tehát szó, és nemcsak a bemutatásra kerülő új eszközök miatt, hanem azért is, mert először követhető úgy az esemény, mintha valóban ott lennék, a Samsung ugyanis 360 fokban streameli a történéseket. „Élőben” járható körül minden, azaz – olvasható a Samsung bejelentésében – nem baj, ha fizikailag nem is vagyunk ott Barcelonában, mégis az elsők között élhetjük át az új eszközök bejelentésének izgalmát. Csak ki kell választanunk, honnan „indulunk”, s máris kezdhetjük a nézelődést.

©

A  Samsung oldalán részletes leírást és linkeket is kapunk, hogy mi a teendő, ha PC-vel, mobileszközzel vagy akár a Samsung Gear VR eszközével követnénk a bejelentést. Az Unpacked rendezvényre vasárnap este, közép-európai idő szerint 7 órakor kerül sor.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!