szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Felejtse el az SSD-t, ezzel az üveglemezzel 360 TB-nyi adatot lehet tárolni

Az új eszköz nemcsak hatalmas mennyiségű adatot képes tárolni, de gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

Az androidos telefon, amely gyors és tényleg bírja 2-3 napig – teszt

Kipróbáltuk a Huawei aktuálisan legjobb telefonját, amelynek gyorsaságára és hosszú üzemidejére is esküszik a gyártó. Ígéretei alapján a Mate 8 tényleg jó eséllyel hagyhat nyomot a felhasználók és a konkurensek emlékezetében is.

Nagy változás jön: felejtse el a telefonjában lévő SIM kártyát

A mobil iparág szakmai szervezeteként működő GSM Szövetség (GSMA) elfogadta a virtuális SIM kártyás szabványt, ami még idén nyáron megérkezik okostelefonokhoz is. Az elsődleges cél nem a fizikai formában létező kártyák leváltása, de a gyakorlatban valószínűleg ez fog történni.

Két hónap alatt sem tudott az FBI feltörni egy iPhone-t, az Apple pedig nem segít

Félelmetes következményei lehetnek az Apple szerint az FBI kérésének, miszerint a gyártó építsen az operációs rendszerébe a hatóságok által használható hátsó bejáratot.

Összeomlottak a szerverek, akkora volt a kereslet a világ legolcsóbb okostelefonja iránt

Nem bírták a Ringing Bells szerverei azt a nyomást, amit a felhasználók gyakoroltak rá, mindenki a legolcsóbb okostelefont akarja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!