szerző:
hvg.hu

Nem lesz olcsó a Samsung új csúcstelefonja, ráadásul a szebb és érdekesebb változatért – a tavalyihoz hasonlóan – még többet kell fizetni.

Mindhárom magyar mobilszolgáltatónál előrendelhető a Samsung tegnap bemutatott Galaxy S7 és S7 edge telefonja. Mindhárman ajándékot is adnak hozzá: míg a Telenornál csak az első 20 online előrendelőnek adnak egy, a virtuális valóság átéléséhez szükséges Galaxy Gear VR szemüveget, a Telekomnál és a Vodafone-nál mindenki kap az ajándék headsetből, aki március 10-éig előrendeli valamelyik S7-verziót.

©

Mivel a szolgáltatók különböző árfekvésű (és tartalmú) tarifák mellé nagyon különböző árakat határoznak meg, így mi a szolgáltatók listaárait mutatjuk – már csak azért is, mert a telefonok szolgáltatófüggetlen ára is ehhez hasonlít majd.

A Samsung Galaxy S7 a Telekomnál 250 ezer forintba kerül, a Telenornál 251 ezer forintot kérnek érte, a Vodafone-nál pedig 248 ezret. Az érdekesebb S7 edge modellért a Telekom 280 ezer forintot számol fel, a Telenor 286 ezret, a Vodafone pedig 282 ezer forintot.

©

A fenti összes konstrukcióra vonatkozik, hogy a felhasználók a 32 GB-os (de idéntől ismét bővíthető) tárhellyel felszerelt verziót kapják meg, illetve az is, hogy az előrendelők a március 11-ei megjelenés előtt 3 nappal, már március 8-án hozzájutnak az új Galaxyjukhoz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!