szerző:
hvg.hu

Az eddigieknél szívmelengetőbb, személyesebb formában kívánhatunk majd boldog születésnapot a legnagyobb közösségi oldalon.

Több mint másfél milliárdan használják havonta a Facebookot, így bizonyos, hogy rengeteg születésnap esik minden egyes napra. Ilyenkor meglehetősen uniformizált üzeneteket küldenek egymásnak a felhasználók, és most éppen ezen változtat a Facebook.

A legnagyobb közösségi oldal – számolt be a Social Times – egy újdonságot vezet be, amelynek köszönhetően a korábbi „egyenlehetőségek” helyett igazán személyes kis videóval kívánhatjuk a legjobbakat.

©

Az új jellemző a Birthday video cam nevet kapta, és egyelőre még csak iOS-re érkezett meg. Egy 15 másodperces videó küldését teszi lehetővé, amelyhez különféle kereteket is választhatunk. A Facebook szerint egy ilyen videoüzenet küldése nem vesz több időt igénybe annál, mint elfújni a gyertyákat egy szülinapi tortán.

A videó küldéséhez fel kell keresnünk kiszemeltünk profiloldalát az iOS appon keresztül, és ott lehet majd kiválasztani a videofelvételi lehetőséget, majd posztolni a filmecskét az üzenőfalára. Néhány hónapon belül az androidos változat is megérkezik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!