szerző:
hvg.hu

Megihlette az internet népét a Samsung és Mark Zuckerberg performanszáról készült fotó, gyűlnek is a mémek rendesen.

A barcelonai MWC 2016 szakkiállítás eddigi egyik nagy meglepetését nem egy készülék vagy szolgáltatás, hanem egy személy okozta, a Samsung hétfő esti bejelentésén ugyanis nem más jelent meg a színpadon, mint Mark Zuckerberg. A dolog nem(csak) azért érdekes, mert a Facebook az egyik fontos úttörője lehet a dél-koreai cég már előrendelhető VR-szemüvegének, hanem azért is, mert úgy mehetett fel a színpadra, hogy a közönség észre sem vette őt. A Facebook-vezér néhány méterre sétált el a közönségtől, amiről egy fotó is készült, ami nagyjából azt is előrevetíti, mire számíthatunk 15 év múlva.

©

A fotó megihlette az internet népét is, meg is indult a mémcunami, ezekből mutatunk most néhányat.

©
©
©

A Mobile World Congress 2016 kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha nem szeretne lemaradni a továbbiakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!