szerző:
hvg.hu

Több mint 100 magyar és nemzetközi előadó lesz idén a Smartmobilként is emlegetett, de már régóta nem csak a mobilkommunikációval foglalkozó SMART 2016 konferencián.

Április helyett idén május végén, 23-án lesz a SMART 2016 konferencia – derül ki a rendezvény oldaláról. A Várkert bazárba szervezett technológiai esemény programja még nem ismert, a szervezők csak a főbb témákat tették közzé.

A konferencián előkerülnek a platformspecifikus kompetenciák és fejlesztési trendek főbb kérdései, a web-app megoldások, az interakciós dizájn legújabb trendjei, a legfrissebb analitikai trendek és megoldások. Az előadók lefedik majd a lokalizált mobil hirdetési trendek főbb kérdésköreit, a fizetési szokások és lehetőségek témakörét valamint a legújabb játékfejlesztési trendeket.

©

A környezetbe ágyazott, integrált rendszerektől az okos autókon és az okos otthonon át, az okos városig, új tematikával is bővül a konferencia. A hazai és külföldi városfejlesztési szakemberek járják majd körbe a jövő technológiai trendjeit és fejlődési lehetőségeit.

A tavalyihoz hasonlóan most is lesz UniverSM szekció, ahol kiemelt hazai egyetemek szakemberei és hallgatói betekintést adnak hazai felsőoktatásban zajló, mobilos fókuszú projektek háttérébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!