szerző:
hvg.hu

Hamarosan az élő videók is bekéredzkednek az androidosok Facebook-appjába.

A Facebook szerint háromszor annyi időt töltenek a felhasználók élő videók nézésével, mint a nem élőkével. Azoknak pedig, akik élő videókat szeretnek nézni, több mint az 50 százalékuk használ androidos okostelefont.

Többek között ezek is indokolhatják a Facebook mostani bejelentését, amely szerint az elkövetkező hetekben bevezeti az élő videostreaming szolgáltatást az androidos telefonokon futó Facebook-appba. Először az amerikai felhasználók próbálhatják majd ki, majd hamarosan a többi felhasználóhoz is eljut.

©

Egyébként immár 30 országban tudnak élő videókat megosztani a felhasználók az iOS-es appon keresztül, és a Facebook tervei szerint hamarosan újabb piacokra is bevezetik ezt a lehetőséget.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!