szerző:
hvg.hu

Nem vagyunk benne biztosak, hogy Steve Jobs örülne annak, ami az Apple termékpalettájával történik.

Amikor egy hosszabb kényszerszünet után az Apple-társalapító Steve Jobs visszaült a vállalat vezérigazgatói székébe, első döntése a termékkínálat radikális leegyszerűsítése volt. Az utóbbi években pedig éppen ellenkezője látható az Apple-nél: iPhone-ból három méretű van a piacon, iPadből is sokféle – és ha minden igaz, ez utóbbi helyzet márciusban tovább bonyolódhat.

A 9to5Mac úgy tudja, hogy a márciusi Apple-eseményen leleplezendő új táblagép nem az iPad Air 3 lesz, hanem egy új iPad Pro, ami kisebb, mint a jelenlegi, 12,9 hüvelykes, szintén iPad Pro néven futó tablet.

©

Emlékeztetőül: az Apple jelenleg ötféle iPadet tart a piacon, van iPad mini 2, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2 és iPad Pro – ez az igencsak széles kör bővülhet egy újabb darabbal. Nem sok hiányzik tehát ahhoz, hogy ebbe a bohóctréfába fulladjon a dolog.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!