szerző:
hvg.hu

Nem akármilyen célja volt annak, hogy néhány ember bohócot csináljon magából New Yorkban. Több fura beállás is bizonyítja: tökéletes munkát végeztek.

New York polgárai és turistái a napokban arra lettek figyelmesek, hogy olyan szelfibot jelenik meg az utcán és olyan eszköz a végén, amelyre legvadabb álmaikban sem számítanának: néhány ember laptoppal fotózta magát.

A Macbookhoz készített szelfibot eléggé meglepte az arra sétálókat, de nem ez volt a fő cél.

©

A furcsa szeflizők ugyanis a társadalom kritikájának és a szelfizők kigúnyolásának szánták a laptopos szelfibottal pózolást, arra próbálták felhívni a figyelmet, hogy a társadalom mennyire hiú lett. Ide kattintva még több fotót láthat arról, hogy tökéletes munkát végeztek.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!