szerző:
hvg.hu

A játékmenet mellett a grafika is eléggé leegyszerűsített, mégis kihívást jelent, hiszen az ingyenes PipSpin gyorsaságot és ügyességet követel, ezzel együtt pedig izgalmakat kínál.

Már az első két-három szintet is kihívás teljesíteni az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető PipSpin játékban, pedig alapvetően nem bonyolult. Egy vonalat kell irányítani a képernyő jobb és bal szélének érintésével, a cél pedig az, hogy ne érintkezzen a két oldalról is érkező körökkel.

©

Ez nem olyan egyszerű, hiszen szinte egyszerre érkeznek a két irányból. Mindössze tíz szintet kínál a játék, de higgyék el, ez bőven elég is, hiszen minden szintnél egyre gyorsabban érkeznek a körök, vagyis nagyon kell koncentrálni, gyorsnak és pontosnak kell lenni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!