szerző:
hvg.hu

Pofon egyszerűen lehet rajzos animációs videókat készíteni ezzel az ingyenes alkalmazással, a végeredmény egy aranyos üzenet is lehet, de akár egy prezentáció is.

Az Androidra ingyen letölthető Draw My Story többet is jelent annál, mint amire a neve utal: nem csak le lehet benne rajzolni egy történetet. üzenetet vagy akár egy prezentációt, de még videó is készül belőle.

Az új animáció készítésénél a bal alsó sarokban lehet színeket választani, majd elkezdeni rajzolni. A jobb alsó sarokban pedig további eszközök találhatók, például képeket, szöveget és szmájlikat lehet beilleszteni.

©

Ez még semmi, hiszen a bal alsó sarokban azt is kérhetjük, hogy hangfelvételt vagy a mobilon/tableten tartott zenék közül valamelyiket adjuk az animációhoz. Ha több rajzból állna a videó, akkor szintén a bal alsó sarokban látható számra kattintva újabb "jelenetet" adhatunk a műhöz.

Ha kész, akkor a lejátszás ikonnal indul el az animációs videó, amelyen a rajzolás folyamatát láthatjuk, ahogy eljutottunk az üres laptól a kész történetig vagy prezetációig.

Hogy mi mindent lehet így kihozni ebből? Tökéletes példa erre az alkalmazás videója, amely szintén az appal készült.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!