szerző:
hvg.hu

Tech szempontból kifejezetten izgalmas volt ez a hét: a Facebookon megújult a lájkolás, a Mobile World Congress szakkiállításon pedig rengeteg újdonságot jelentettek be. Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Próbálja ki: megérkeztek az új lájkgombok a Facebookra

Magyarországon is elérhetővé vált az újfajta lájkolás, igaz, hét helyett "csak" hat érzelem fejezhető ki vele.

Ingyen lehet majd telefonálni: új szolgáltatást indít a Telekom

A mobilszolgáltatók évek óta nézik tétlenül a Messenger, a WhatsApp és más hasonló szolgáltatások terjedését – az egyikőjük most végre csinál egyet, ami jobbnak tűnik, ugyanis nem kell hozzá netelérés a vonal másik végén. Az elsőként Magyarországon induló ingyenes szolgáltatással hang- és videóhívást is lehet majd bonyolítani, és üzenetküldésre is jó lesz.

Megjött a Samsung Galaxy S7 és a még jobb S7 edge

Mára ez már inkább hagyomány, mintsem szokatlan: annyi minden kiszivárgott a Samsung Galaxy S sorozatának új modelljéről, hogy a bemutatóra már semmi meglepetés nem maradt, a vállalat tulajdonképpen csak hitelesíteni tudta a nem hivatalos formában már hetek óta ismert információk zömét.

Tudja, mit jelent az iPhone nevében az i betű? Egy 1998-as képből kiderül

Az Apple legsikeresebb termékeinek neve kis i betűvel kezdődnek, de azt sokan nem tudják, hogy miért. A válaszért 18 évet kell visszamenni az időben.

Valami zseniális kólásdobozt csinált a Coca-Cola

Telefonnal működtethető VR-szemüveggé alakítható át a Coca-Cola legújabb csomagolása.

A héten lezajlott Mobile World Congress 2016 kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha érdeklik a hasonló hírek, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!