szerző:
hvg.hu

A Samsung egy igazán elegáns helyen, egyedi módon mutatja be eszközeit.

New Yorkban, Manhattenben, a High Line park közelében, a boltkórosok paradicsomában, a Meatpacking Districtnél (ahol a méregdrága butikok, éjszakai klubok és éttermek előtt bármikor szembejöhet egy világsztár) nyitotta meg a héten a dél-koreai óriás a Samsung 837-et, ami akár egyfajta, de roppant speciális válasznak is tekinthető az Apple Store-okra. A cél, hogy a felhasználó egészen különleges környezetben nézze meg azokat a Samsung eszközöket, amelyeket azután megvásárol – online.

Az Apple vagy a Microsoft fizikai boltjától eltérően itt nincs vásárlási lehetőség, viszont vannak kiállítások, zenei előadások, főzőtanfolyamok a Samsung jelenlegi és leendő ügyfelei számára. Úgy is mondhatnánk, egyfajta találkahelye lehet ez a Samsung-rajongóknak.

©

Persze azért itt is az a cél, hogy a Samsung promózza eszközeit, így például lehet fotózni a Galaxy S7-tel, majd összehasonlítani a képet egy iPhone-nal készítettel. Vannak azután Samsung-televíziók és – hangszórók, a konyhában pedig okoshűtők, természetesen Samsung márkanévvel. Számos Samsung-telefon és –tablet is megtekinthető és kipróbálható, akárcsak a sél-koreai cég virtuális valóság eszköze, a Gear VR.

Mint említettük, a Samsung 837-ben nem lehet vásárolni, azaz lehet, de csak ételt és italt a kávézóban. A többire pedig ott az internet.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!