szerző:
hvg.hu

Állítólag az Apple iPhone 6s-nél is jobb teljesítményű telefont jelentenek be órákon belül. Az első valós fotók már ki is szivárogtak róla.

Igazi multitaskos álom: 6 GB-nyi RAM kerül a Vivo Xplay 5 telefonba. 5,5”-es kijelzője 1440 x 2560 pixeles (QHD, 534 ppi) felbontású és Snapdragon 820 chipkészlet lehel bele életet. A belső tárhely 64 GB, és egy 16, valamint egy 8 MP-es kamerát kap.

Bár az Android 6.0 Marshmallow-t futtató telefont csak Kínában fogják árulni, a 6 GB-nyi RAM azonban igencsak érdekessé teszi, ugyanis 2017-2018-ra jósolták az ilyesfajta telefonok megjelenését. A készüléket néhány órán belül bejelentik, de már ki is szivárogtak az első valós fényképek róla:

©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!