szerző:
hvg.hu

A grafikából adódóan is beszippantja a mobilosokat ez az ingyenes játék, a szűkülő körök közepén ugyanis résen kell lenni.

A gyorsaság és az időzítés a két leginkább elvárt képesség ahhoz, hogy valaki igazán élvezni tudja az Androidra ingyen letölthető Circlify-t. Persze ezek nélkül is jó szórakozás, csak úgy nem döntünk sokszor rekordot. A játékban ugyanis hipnotizálóan szűkülő körök és más formák között találjuk magunkat, és ezek egyre gyorsabban mozognak.

©

A játék lényege, hogy a középső pontból egy fénynyaláb forog körbe, ahogy a körök is, és mindegyikből hiányzik egy rész. Ezeket a részeket kell eltalálni, hogy ne essünk csapdába. Ehhez abban a pillanatban kell a képernyőre koppintani, amikor a kör kiegészül a középről érkező részlettel. Nagyon egyszerűnek hangzik így, de ha elkezdi rájön, hogy izgalmas is lehet.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!