szerző:
hvg.hu

Egy jópofa telefontokkal, amely még a vezetés nélküli töltést is támogatja, megnövelhetjük az új Galaxyk hálózatfüggetlen működési idejét.

A 2016-os MWC egyik szenzációja vitathatatlanul az új Galaxy csúcstelefonok, a Galaxy S7 és az S7 edge bejelentése volt. Ezekbe a készülékekbe már 20 százalékkal erősebb akku került, mint az elődökbe, és akkor még nem is beszéltünk a Snapdragon 820-as chipkészletről, amely energiatakarékosabb is az előző készleteknél.

Ezzel együtt előfordulhat, hogy még ez a telefon is a legrosszabbkor merül le, és éppen ilyenkor jöhet majd jól, ha kéznél a Mophie új akkumulátoros készüléktokja, amelyet kifejezetten az új Galaxyk számára fejlesztett a gyártó. (Ez a cég korábban az iPhone 5-höz is készített már akkus tokot.)

Az új tokok már megkapták a Designed for Galaxy minősítést, azaz jóváhagyta őket a dél-koreai óriás. A tokban egy 3300 mAh-s akku bújik, amelyik további 13 órányi működési időt (illetve 11 órás videolejátszást) kínál, ráadásul támogatja a vezeték nélküli töltést is.

©

Az akkus tok ára várhatóan 100 dollár lesz, és ha valaki regisztrál a Mophie oldalán, emailben kap értesítést, amikor elérhetővé válik a Galaxy-tok.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!